„Doma na Bertramce jsem znovu sbalil svá ocenění a připravil je pro pokračování výstavy,“ svěřil deníku Aha! Gott. „Budou opět umístěny ve velké lodi, která příští rok zamíří po Labi do Německa. Nakonec zakotví v Berlíně, kde bude výstava na jaře probíhat,“ dodal zpěvák.

Karel podle informací Aha! podepsal smlouvu s producenty výstavy na začátku prázdnin. Ta mu garantuje dvojí honorář – za zapůjčení věcí (ceny, oblečení atd.) a z prodeje vstupenek. „Minimálně si přijde na milion korun, ale může to být i více,“ prozradil zdroj ze zpěvákova okolí.

Vzhledem k tomu, že je »zlatý hlas z Prahy« v německy mluvících zemích stále velmi populární, dá se na výstavě Gott My Life očekávat velká návštěvnost. Možná překoná i tu českou!

Po dlouhé době Karel neslaví narozeniny v Česku. „Pan Gott tráví dovolenou s rodinou v zahraničí, kde i oslaví své narozeniny,“ sdělila Aha! zpěvákova tisková mluvčí Aneta Stolzová. Podle našich informací jsou Gottovi na Mallorce, kam je pozvala stavební firma, která loni rekonstruovala jejich vilu na Bertramce.

Fotogalerie
30 fotografií