Modelka se o víkendu účastnila svatby, ovšem zatím jen jako host. Vdávala se totiž její sestra a nezapomněla ani na tradiční házení svatební kyticí. „To není nácvik labutího jezera...Tohle je velká chvíle pro všechny svobodné dívky,“ okomentovala to Bučková, která se spolu s mladšími a rovněž neprovdanými sestřičkami postavila do řady za nevěstu.

„Každopádně v momentě, kdy naše sestra uviděla dychtivý výraz v našich tvářích, rozhodla se, že nic házet nebude a raději si svatební kytici ponechá,“ vtipkovala brunetka, která už víc než dva roky tvoří pár se známým rybářem Jakubem Vágnerem.

Tomu se ostatně 1. června na Krétě oženil pro změnu nevlastní bratr Josef Vágner (27), a tak teď dvojice slyší svatební zvony opravdu odevšud. Očividně si z toho ale sami umí udělat legraci. Vyfotili totiž humorný snímek, na kterém to vypadá, jako by právě probíhala žádost o ruku. Ale trochu naopak!

Zatímco Kuba si totiž vypůjčil závoj a nasadil si ho na hlavu, vedle něj poklekla jeho Eliška a chytila ho za ruku, „A takhle je to u nás doma pořád,“ připsala k fotce modelka, která byla už kdysi zasnoubená s Václavem Noidem Bártou (37). Svatby se ale tehdy nedočkala a místo toho přišel rozchod.

VIDEO: Eliška přiznala, jak to s veselkou je! Signály ke svatbě nedávám. Vidíme se moc málo...

Video
Video se připravuje ...

Eliška Bučková: Signály ke svatbě nedávám. Vidíme se moc málo... David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
74 fotografií