Ve společnosti se spolu dlouho neobjevili, a tak je jasné, že se mnozí ptají, zda se nesourodý pár Eliška BučkováJakubem Vágnerem nerozešli.

„Kluka pořád mám a doufám, že mít dlouho budu. Je pravda, že se často se nevídáme, protože je hodně pracovně vytížený, cestuje po celé Evropě. Ale zase ten vztah je o to vzácnější, možná i díky tomu, že se na sebe víc těšíme a že spolu nejsme každý den,“ řekla Super.cz modelka, která se svým rybářem opět stráví léto na rybářských táborech a v září je čeká expedice v Amazonii.

Aby jen neseděla doma, vrátila se zpět na modelingová mola. „Většinou na molo zajdu, ale víc mimo Prahu, tady už jich moc není. Teď mám nejvíc focení za poslední dva měsíce,“ pochlubila se Bučková, která je většinou přes týden v bytě v Praze a víkendy tráví v Katlově, kde má Jakub Vágner dům.

Práce mají tedy oba až nad hlavu, a proto nejsou ani myšlenky na plánování rodiny. „Obdivuji svoje rodiče, dali nám první poslední, ale já na to nemám. Já bych pět dětí nezvládla. U mě ten strop budou tři děti,“ usmívala se Eliška s tím, že má ale ještě dostatek času.

VIDEO: Eliška Bučková se stále stýká se svým exmilencem!  Co na to rybář?

Video
Video se připravuje ...

Eliška Bučková se stále stýká se svým exmilencem! Co na to rybář? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
44 fotografií