„Nám se podařilo vyplodit tři děti za 14 měsíců," svěřila Abbasová primáckému TopStaru s tím, že dvojnásobný přírůstek do rodiny nebyl zrovna v plánu. Vždyť teprve loni v červenci porodila tureckému příteli Volkánovi dceru.

Dvojice se zatím ani nezasnoubila a místo toho přišlo další těhotenství. „Ta zpráva přišla poměrně dost nečekaně. Když jsem si to řekla nahlas, tak jsem měla slzy v očích. Snažila jsem se zjistit u sebe, jestli je to štěstím nebo hrůzou," prozradila své pocity moderátorka, která je v pátém měsíci.

Až se jí tak dvojčátka v září narodí, bude její dcerce teprve 14 měsíců a její starší syn David (6), kterého má s bývalým partnerem Michaelem Kocábem (63), půjde zrovna do první třídy.

„Já jsem vždycky chtěla velkou rodinu, tak to jsem plánovala. Ale myslela jsem, že skončím u těch dvou dětí," přiznala Lejla, která nechce znát pohlaví miminek, a tak zatím nevybrala ani žádná jména. Zatím není ani jasné, zda bude i tentokráte rodit doma, tak jako v případě Iman.

Zato dál má čokoládová kráska v plánech poměrně jasno. I s dětmi se hodlá znovu vypravit do Afriky, kde se věnuje řadě nadačních projektů. „Holt budeme muset s sebou vzít víc lidí, protože v letadle musí mít každé dítě jednoho dospělého, takže už víme, že zabereme celou jednu řadu," dodala odhodlaně pro TopStar nastávající maminka.

VIDEO: Lejla má staršího syna a nedávno přivedla na svět holčičku. Tehdy prozradila, že do jiného stavu přišla jen 14 dní po začátku vztahu!

Video
Video se připravuje ...

Lejla Abbasová: Otěhotněla jsem po 14 dnech vztahu! Kdo je otec? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
34 fotografií