Abbasová, která už má z předchozího vztahu s muzikantem Michaelem Kocábem pětiletého syna Davida, Blesku šťastnou zprávu potvrdila hned ráno. „Ano, jsme oba v naprostém pořádku. Jmenuje se Iman Abbas Kaynak,“ napsala Lejla v SMS zprávě. Jméno Iman v arabštině znamené „víra“.

„Rodila jsem doma a to jsem chtěla už i u Davida,“ dodala moderátorka známá tím, že si ráda dělá věci po svém a chce mít kontrolu. Zřejmě i proto zvolila kontroverzní domácí porod, kdy vše bylo v její režii. Nebála se ani rizika, že kdyby vše nešlo podle plánu, lékařská nemocniční pomoc by nebyla hned nablízku...

S tatínkem své dcerky se Abbasová poznala v Africe a podle svých slov otěhotněla hned po dvou týdnech vztahu. „S Volkánem se známe osm nebo devět let z Afriky, kde jsme se potkali přes českou komunitu a kde jsem měla tu možnost zjistit, jaký je člověk. On žil v Keni šestnáct let, a přestože je Turek, Keňa je jeho druhým nebo respektive možná prvním domovem. Zná a miluje ji možná víc než já,“ řekla moderátorka pro TopStar.

VIDEO: Abbasová o těhotenství a příteli

Video
Video se připravuje ...

Lejla Abbasová: Otěhotněla jsem po 14 dnech vztahu! Kdo je otec? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
22 fotografií