Moderátorce Lejle Abbasové v absolutním štěstí už téměř nic nestojí. Její milý bude mít totiž zanedlouho po rozvodu, který řeší už dlouho a jehož důvodem Lejla Abbasová prý není. "Volkan se mi ozval po letech, navíc v době, kdy už asi tři čtvrtě roku žila Eva (jeho manželka - pozn. red.) s dětmi v Česku, zatímco on bydlel stále v Keni. Aktuálně jim navíc končí rozvodové řízení," svěřila se Abbasová časopisu Téma.

Video
Video se připravuje ...

Lejla Abbasová: Otěhotněla jsem po 14 dnech vztahu! Kdo je otec? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

S bývalou partnerkou přítele má navíc skvělé vztahy. "S Evou si voláme, společně jsme slavili Volkanovy narozeniny a teď i narozeniny jejich dcery Vanesy. Volkan tam vozí i Davida (syn Abbasové, kterého má s hudebníkem Michaelem Kocábem) a všichni si spolu hrají," vysvětlila Abbasová.

Podle všeho jsou zkrátka všechny vztahové problémy, kterých byla Lejla středobodem, zažehnány i v rodině Kocábů. "Dokonce se vyčistily i moje vztahy s Natálkou (Natálií Kocábovou - pozn.red.), všechno jsme si vyříkaly," řekla. A navíc uvedla, že její syn David se trochu zamiloval do Natálčiny dcery Mii. "Odmítá pochopit, že je její strejda," dodala Lejla se smíchem.

Fotogalerie
19 fotografií