Jako malá s prarodiči vyhlížela Ježíška v dětském pokoji a čekala na pověstné cinkání zvonečku. S maminkou a sestrou měly klasické české Vánoce se vším všudy, včetně těch nepříjemných věcí.

Jednou sestře zaskočila rybí kost, taková ta vidlicová. Zapíchla se jí do mandle a část jí tam zůstala. Nikdo jí to nevěřil, protože žádnou kost v krku neviděli, a tak ji tam měla zapíchlou asi dva nebo tři měsíce, než s tím šla k doktorovi,“ svěřila se Blesk.cz moderátorka.

Katastrofy u stolu se ale nevyhýbaly ani jí samotné. „V dětství jsem si u stolu zase šňupla cibuli nebo česnek, nebo co to bylo, takže maminka si s námi užila,“ smála se Lejla, která kvůli dětem Davidovi a dcerce Iman se snaží vánoční atmosféru naladit i u nich doma.

Dokonce jsem si říkala, že letos ozdobíme stromeček už dříve. Vždy jsme ho zdobili až na Štědrý den a pak mi bylo líto, že ho máme tak krátce. Ale zase, aby to nedopadlo jako s bývalým partnerem Michaelem Kocábem, kdy nám ten stromeček svítil pak po celý rok,“ přiznala.

Jako většina i Lejla dává přednost živému stromku a zatím se jí naštěstí nestalo, aby jí spadl nebo shořel. „Strom ne, ale už jsem si letos stačila propálit stůl od adventního věnce. A to jsem zapálila teprve druhou svíčku a už mám ve stole díru,“ podotkla s tím, že Vánoce skutečně nejsou její nejšťastnější období.

VIDEO: Lejla Abbasová: Otěhotněla jsem po 14 dnech vztahu! Kdo je otec?

Video
Video se připravuje ...

Lejla Abbasová: Otěhotněla jsem po 14 dnech vztahu! Kdo je otec? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
30 fotografií