„Ona je teď s nějakým mladíkem. To je to jediné, co o jejím současném životě vím,“ pronesl pro Aha! Kocáb na adresu své expartnerky Lejly, která v současnosti žije s tureckým přítelem Volkanem Kaynakem. Dokonce mu před čtyři měsíci porodila i dcerku Iman.

Jediným pojítkem někdejších partnerů je tak dnes syn David, který v pondělí oslaví šesté narozeniny. „Jediný kontakt, který s Lejlou máme, je, když si předáváme syna. Jinak jsou ty vazby hodně zpřetrhané,“ pokrčil rameny bývalý ministr pro lidská práva a národnostní menšiny.

„Není pravda, že by mi to bylo jedno, ale tím debaklem, který nastal a podle mého názoru neměl nastat, mě každý kontakt s ní bolí. A znovu to otevírá ty hluboké rány,“ vysvětloval s tím, že se stále nemůže přenést přes to, jakým způsobem k rozchodu došlo.

Už ani nevěří, že by se situace mohla časem zlepšit. Jen ho mrzí, že vše odnáší malý David, který nemůže prožít narozeniny ani vánoční svátky s oběma rodiči. S tátou se ale vídá. „Kdykoliv je můj syn se mnou, tak se snažíme něco podnikat a někde výletujeme,“ popisoval jejich vztah Michael. Zrovna nedávno vzal nejmladšího potomka a staršího syna Michaela (20) z předchozího manželství a jeho přítelkyni do soukromé zoo v Lounech.

VIDEO: Lejla Abbasová: Otěhotněla jsem po 14 dnech vztahu! Kdo je otec?

Video
Video se připravuje ...

Lejla Abbasová: Otěhotněla jsem po 14 dnech vztahu! Kdo je otec? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Zakladatel kapely Pražský výběr ale na rozkolu s Abbasovou vidí i jednu pozitivní věc. Jeho dcera Natálie (33) už je s ním zase zadobře. Přitom právě ona proti jeho lásce k čokoládové krásce dost brojila. „Se zlatokopkami se nekamarádím. Mám ráda inteligentní lidi,“ řekla kdysi o tátově tehdejší známosti.

Nakonec se ale umoudřila a svá ostrá slova vzala zpět. „Byla jsem tenkrát úplně blbá. Lejla to taktně přešla, nevyjadřovala se k tomu. A najednou, jak jsem si loni sama prošla rozpadem vztahu, až tehdy jsem byla schopná zanalyzovat, co jsem o ní pronesla, a zastyděla se,“ omlouvala se letos v červnu pro iDnes.cz Kocábová.

Její otec dříve asi nebyl z jejích výroků zrovna nadšený, ovšem zpětně má pro ni pochopení. „Já ji chápu. Disponuji dobrou představivostí, tak vím, že bych prohlášení, jaké dala Natálie, vydával taky. A možná i horší!“ dodal pro Aha! Kocáb.

Fotogalerie
46 fotografií