Slavík si potrpí na pohádky, protože v nich vítězí dobro nad zlem. „Také v nich oceňuji roztomilý humor,“ podotkl Gott. „Těším se, že se pohádka bude líbit dospělým i dětem,“ dodal. Premiéra by měla být letos 24. října v pražském kině Lucerna. Titulní píseň nazpíval Karel s Charlotte Ellou, druhý duet Láska je náš drahokam nazpíval se slovenskou hvězdou, která zazářila např. ve filmech Líbáš jako Bůh a Líbáš jako ďábel. Skladbu napsal kamarádMichal David (57) a textem opatřil Petr Šiška (52).

Pět vnoučat

Magálová má také ráda pohádky. Navíc ji uchvátilo, že bude zpívat s Gottem a točit pod režijní taktovkou Dušana Rapoše (64), který natočil mj. Fontánu pre Zuzanu. „Poprvé hraju pohádkovou babičku. Ve skutečnosti mám už pět vnoučat, takže to do sebe dobře zapadlo,“ řekla Blesku herečka.

Setkání po letech

Karel Gott využil toho, že se natáčelo blízko Hostivice, kde má vyhlášenou čínskou restauraci jeho kamarád Vladimír Suchý. Nechal se tam o pauze odvézt a bylo to dojemné setkání po letech. Šéfkuchař připravil Slavíkovo oblíbené švej-ču-žou, kung-pao, černá vejce a další laskominy.

Fotogalerie
18 fotografií

Video: Promrzlé natáčení nové pohádky Když draka bolí hlava