Věčné spory a dohady mezi Danielem Hůlkou a Jiřím Adamcem ukončila producentka muzikálu Robinson Ema Krhulíková, když se rozhodla Adamce ze scény vyloučit a ukončila s ním spolupráci.

Podle Hůlky Krhulíková udělala správné rozhodnutí. „Útoky pana Adamce už překročily meze, které si člověk může nechat líbit. Byť i jen kvůli tomu, že mě profesně poškozují. Důvodem mé neúčasti na »rodinném zájezdu« pana Adamce do Egypta jsou opravdu naše neshody, ale ne takové, jaké si vymýšlí pan Adamec,“ popsal deníku Aha! Hůlka.

Neshody začaly vznikat už před časem, a to kvůli aroganci a bezohlednému až sprostému chování pana režiséra. Hlavním důvodem je naprostá profesionální neschopnost pana Adamce, kdysi dávno úspěšného televizního režiséra, který, jak se bohužel ukázalo, o muzikálu neví vůbec nic, ale ve své aroganci a sebestřednosti není schopen si to přiznat, natož přistoupit na jakoukoli připomínku, debatu, nedejbože radu,“ prozradil o zákulisí zkoušek zpěvák, který nenechal na režisérovi nit suchou. „Pan Adamec je pro mě velké zklamání, jak profesně, tak lidsky. A není to jen můj názor, ale i řady mých kolegů z muzikálu Robinson, se kterými jsem o tom mluvil,“ dodal Hůlka.

Režisér Adamec se ale brání a padáka z muzikálu popírá. „Nebyl jsem vyhozen, ale nový producent, který se ale nakonec nekoná, se musel rozhodovat mezi Hůlkou a Adamcem, neboť Hůlka si to tak přál. Nehorázné chování Dana Hůlky je ale jiné téma,“ řekl deníku Aha! Adamec s tím, že bez Hůlky by v režii muzikálu rád nadále pokračoval.

VIDEO: Daniel Hůlka: Chystá se na hodně netradiční dovolenou! Kam chce plout?

Video
Video se připravuje ...

Daniel Hůlka: Chystá se na hodně netradiční dovolenou! Kam chce plout? Eliška Vinterová, Jan Jedlička

Fotogalerie
37 fotografií