Nejprve se proslýchalo, že Hůlka se na natáčení do zahraničí nevypraví kvůli úrazu, který si měl údajně přivodit, když nezodpovědně lyžoval. Ze stejného důvodu prý musel Adamec muzikál odsunout až na konec března. Ovšem to zpěvák odmítá. „Koleno mám v naprostém pořádku. Nic jsem s ním ani neměl. Letos jsem vůbec na lyžích nebyl. To, co o mně v divadle rozhlašují, jsou výmysly a lži,“ vysvětloval pro Aha! Hůlka.

„Rozhodně jsem neodletěl ani kvůli jiné práci, ani kvůli mojí těhotné ženě Barborce, ani kvůli poraněnému kolenu, které je mimochodem v absolutním pořádku,“ pokračoval představitel titulní role v novém muzikálu Divadla Hybernia. „Rozhodl jsem se, že do Egypta neodletím pro osobní neshody s panem režisérem Adamcem,“ dodal s tím, že mu ani nikdo neřekl, k jakým účelům videoklip bude, a žádná z televizí o něm prý nic neví. Podrobně však neshody raději komentovat nehodlá.

Sám režisér ale válku mezi ním a Hůlkou popírá. „Jestli to Dan Hůlka takto vidí, já už mu to vymlouvat nebudu. Protože to, co nazývá osobním sporem, je mezi normálními dospělými lidmi nazýváno trapnou malicherností,“ kroutil nechápavě hlavou Adamec, který musel během natáčení videoklipu v Egyptě vzít zavděk Danovou alternací v podobě Petera Strenáčika (35).

Kromě něj k Rudému moři vzal režisér seriálů Sanitka, Cesty domů či Pojišťovna štěstí i celou svou rodinu. Nejen manželku Janu (46), která se objeví ve videoklipu i v samotném muzikálu, ale i syna Daníka (11) a dceru Jasmínku (9).

Ovšem jeho choť se nemohla zdržet moc dlouho, a tak si po pár dnech sbalila kufry a děti nechala na starost jejich tatínkovi. „Ve středu jsem musela odletět kvůli natáčení Sama doma. Jirka tady zůstane s dětmi až do soboty,“ uvedla pro Aha! někdejší moderátorka Sportovních novin. „Nemám strach, že mu je tu nechávám na krku. Zvládnou to,“ dodala Adamcová.

VIDEO: Adamcová v erotické show: Chtěla jsem zmenšit prsa, doma to neprošlo!

Video
Video se připravuje ...

Adamcová v erotické show: Chtěla jsem zmenšit prsa, doma to neprošlo! Thomas Kruchina, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
40 fotografií