Herci z pražského Hudebního divadla Karlín ve čtvrtek večer oslavovali již 100. reprízu muzikálu Dracula. Po představení, které se navíc natáčelo, na ně čekal i krásně ozdobený dort.

Hůlka, který titulní roli ztvárnil již při premiéře muzikálu v roce 1995 a díky ní se i proslavil, samozřejmě nemohl chybět. „Draculu hraju vlastně už od začátku. Osazenstvo se mění, přicházejí mladší kolegové, což je velmi příjemné, zvláště u kolegyň,“ pochvaloval si Dan a svá slova ostatně během večera i dokázal.

Nemohl se totiž odtrhnout od Kamily Nývltové, která v muzikálu představuje postavy Adrianu a Sandru. Ještě v kostýmu jí totiž poklekl k nohám a přitáhl si ji k sobě. Rukou šmátralkou ji ale nedržel jen kolem pasu, ale sjel až na zadeček. Brunetce, pro niž je role v Draculovi splněným dětským přáním, to ale zřejmě moc nevadilo. Jen se pobaveně smála a ani Hůlku moc nekrotila.

Přitom zpěvák by se měl spíše držet zkrátka. Vždyť je v podstatě čerstvým ženáčem a navíc nastávajícím otcem! V listopadu v Las Vegas pojal za manželku mladší partnerku Báru Klementovou (23), která by mu měla za necelý měsíc porodit prvního potomka.

VIDEO: Chystá se na hodně netradiční dovolenou! Kam chce plout?

Video
Video se připravuje ...

Daniel Hůlka: Chystá se na hodně netradiční dovolenou! Kam chce plout? Eliška Vinterová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
57 fotografií