„Měla jsem do 4 let 17krát zápal plic,“ uvedla v rozhovoru pro Nový Čas blondýnka, která měla očividně jako dítě extrémně slabou imunitu. „Já jsem v kuse na všechno kašlala,“ říká dnes s nadhledem Hilmerová, ovšem pravda je, že tehdy to moc legrace nebyla. Málokteré dítě si vytrpělo tolik jako ona, a tak není divu, že její rodiče měli velký strach.

 „Potrápila jsem rodiče svým zdravotním stavem,“ přisvědčila s tím, že když už to s ní vypadalo docela dobře, objevily se další komplikace. „Nechtíc jsem dělala to, že jsem vůbec neměla hlad. Nechtěla jsem vůbec jíst,“ svěřila se Monika, kterou jsme mohli vidět coby hraběnku Czoborovou ve filmu Bathory.

Rodiče ji proto dali na léčení, jelikož se obávali, že má dívka nějakou poruchu příjmu potravy, například anorexii. „Ale já jsem opravdu necítila hlad,“ tvrdí herečka, jejíž nechuť k jídlu mohla být podle odborníků následkem dlouhé léčby zápalů plic. Při dlouhém užívání antibiotik totiž k nechutenství a poruchám trávení může docházet.

 „Ale vyrostla jsem z toho a všechno dobře dopadlo,“ dodala pro Nový Čas představitelka právničky Emy Justicové ze seriálu Světla pasáže. Dnes už je tak naštěstí zdravá a s manželem, choreografem a tanečníkem Jaroslavem Bekrem (44), kterému řekla »ANO« v roce 2009, vychovává dvě ratolesti – dceru Zaru (v únoru 9) a syna Leonarda (4).

VIDEO: Seriálového manžela ve Světlech pasáže hrál Monice Jiří Dvořák. Ani on se zdravotním problémům nevyhnul!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Dvořák: Zdravotní problémy na natáčení Anděl Páně 2! Vysoké horečky! Blesk TV

Fotogalerie
22 fotografií