Královna českého šansonu přišla o milovanou fenku francouzského buldočka Baboo (†9). Ta měla rakovinu a bohužel jí už lékaři nemohli nijak pomoci. Jedinou možností bylo ji uspat a zbavit ji tak utrpení. Bohužel smrt pejska velmi zarmoutila její paničku. „Není mi dobře,“ řekla jen smutně pro Aha! Hegerová.

Ta buldočka dostala jako dárek k 77. narozeninám. Právě ona jí také dala jméno Baboo, ačkoliv původní jméno pejska od chovatelů bylo Žožo. Hana zvíře velmi milovala, přesto se o ni už v poslední době nedokázala starat. Poslední dva roky tak čtyřnohou kamarádku svěřila do péče rodině herečky a dabérky Vlasty Peterkové (70) a operního pěvce Vratislava Kříže (60).

Přesto ji však pravidelně navštěvovala o víkendech a velmi na ní lpěla. Proto se ostatně její blízcí velmi báli, jak zareaguje na zprávu o jejím skonu. Dlouho tak s oznámením váhali a raději se poradili i s primářem z pražské Nemocnice Na Homolce Petrem Neužilem (55), který má slavnou pěnici v dlouhodobé péči.

Ten doporučil, kdy se Hegerová zdrcující zvěst dozví. Pro jistotu ji také rovnou prohlédl. „Paní Hegerová u nás na konci týdne byla. Absolvovala obvyklé půlroční vyšetření, které pravidelně děláme,“ vysvětlil pro Aha! pan profesor. „Na svůj věk a přihlédnuto k nemocem, které má, je na tom zdravotně dobře,“ dodal lékař.

VIDEO:  Iva Kubelková zpívala hit Hany Hegerové. Jak jí to šlo?

Video
Video se připravuje ...

Už jste ji slyšeli? Máme nahrávku, kde Iva Kubelková zpívá hit Hany Hegerové. JJIMBAND

Fotogalerie
28 fotografií