„Mít velkou rodinu se mi nepovedlo, nějak jsem to nestihla. Je mi to líto, ale člověk holt nemůže mít všechno. Asi to tak mělo být,“ říká herečka smířeně. Prý to má ale i svá pozitiva, s dcerou Annou (30) má a vždy měla skvělý vztah. „Díky tomu, že je jedináček, měla jsem na ni spoustu času. Denně jsme v kontaktu, a když se nevidíme, aspoň si voláme,“ pochvaluje si ve velkém rozhovoru pro zítřejší Blesk tv MAGAZÍN.

Proč si ale sen o velké rodině nesplnila stejnou cestou jako její postava Aničky Liškové z nekonečného seriálu Ulice, tedy adopcí? „Já bych s tím problém neměla, ale je to velmi zásadní krok a je naprosto nezbytné, aby v něm oba partneři byli stoprocentně zajedno. Děti nejsou morčata, nemůžete je vrátit. Víc bych tohle téma nerozebírala,“ uzavírá Krbová, která je už devět let vdaná za spisovatele a publicistu Ondřeje Neffa (72).

Zda byl proti on, nebo dva jiní mužové, za něž byla vdaná v minulosti, není zřejmé... Herečka se tak těší alespoň na vnoučata, prý z ní bude nadšená babička. Vlastních od Aničky se zatím nedočkala, díky manželovi ale jedno vyvdala – dnes desetiletou Dominiku, dceru tragicky zesnulé Ireny Neffové (†27), kterou v roce 2008 brutálně uškrtil její vlastní muž.

...
Autor: infografika Blesku

Fotogalerie
12 fotografií