Na místě přišel šok! Zjistil, že u domu v pražské Troji jsou vyměněné zámky u brány i domovních dveří. „Nechápu to. Jako by ten pán měl nějakou obsesi bydlet v mých domech. Nejdřív se nastěhoval do mého domu na Praze 4 a teď zase sem!“ postěžoval si v úterý Blesku Šteindler, který si před třemi roky musel už jednou z jiné nemovitosti ve společném jmění manželů vybojovat své věci.

Všechny pokusy o navrácení věcí byly zatím marné. A není se čemu divit. Rozvod Šteindlerových je od roku 2008 peklo. Tehdy byl herec obviněn, že na Den dětí zbil 16letého syna. Šteindler následně osočil manželku Janu, že ona týrá jeho.

„Fackovala mě, škrtila, mlátila pěstí, kopala mě mezi nohy. Když jsem se jednou zapomněl zamknout v pokoji, poleptala mi penis lepidlem!“ Reakce na sebe nedala čekat – on měl podle ženy obtěžovat dceru Johanu! No špína nezměrná...

Šteindlerova bezmoc ale nebere konce ani po letech. „Vyzval jsem ho, aby mi vrátil mé věci. Mám fotky, jak vyklízí mé pokoje. Nejde mi tak o šaty a osobní věci. Ty už jsem oželel, i když to nechápu. Ale odnesl mi předměty, ke kterým mám citový vztah. Jsou od přátel, po rodičích. Co asi bude dělat s mými cenami?“ rozhořčil se Šteindler.

VIDEO: Šteindler odchází od soudu, který ho rozvedl s manželkou

Video
Video se připravuje ...

Šteindler odchází od soudu Martin Hykl

„Nebo moje milovaná africká socha z černého kamene ze Zimbabwe? Zase se to opakuje. Požaduji od toho pána okamžité vrácení věcí! Marně jsem ho k tomu vyzýval prostřednictvím právníků. Ani si nevyzvedl obálku. A tak nápravu stavu musí zajistit paní Šteindlerová, rozená Matulová. Anebo pak moji právníci,“ dodal herec.

Manželka: Zaplať!

„Musí se vyřešit problém s předměty, které byly odvezeny bez souhlasu našeho klienta,“ sdělil Blesku hercův právní zástupce.

Pan Šteindler jen nechce, aby přítel jeho ženy opětovně bydlel v jeho domě. Navíc bezplatně. To je snad lidsky pochopitelné. Ale nejdříve se vše musí prokázat. I to, kdo vyměnil zámky od vstupu do domu a na zahradu. To už je velmi vážná věc, zamezit někomu v užívání jeho majetku bez právního důvodu,“ řekl Blesku.

Názor a výklad Jany Šteindlerové byl o poznání kratší: „Už deset let to řeší soudy – neplatí výživné,“ reagovala stručně.

VIDEO: Ukázka z legendárního pořadu Alles Gute, kde Šteindler zářil

Video
Video se připravuje ...

Ukázka z pořadu Alles Gute Facebook.com

Fotogalerie
52 fotografií