„Té práce tady bude hodně. Musíme třeba zrekonstruovat topení, protože ten dům je docela chladný a hodně protopíme,“ prohlásil zpěvák podle informací Blesku v debatě se svým týmem.

Rekonstrukce se podle našich informací bude týkat i krbu. „Až jednou přijde krize a vypnou plyn, budeme si v něm moci zatopit a nezmrzneme,“ vtipkoval už dříve. Oficiálně ale Slavík cokoliv k dění ve svém domě říkat nechce. Kvůli právě probíhající rekonstrukci střechy se museli manželé Gottovi i s dcerkami a zvířectvem na čas přestěhovat.

Video
Video se připravuje ...

Gottova "rozbombardovaná" Bertramka: Podívejte se, v jakíom je teď stavu! Jan Jedlička

Podle důvěryhodných informací pobývají v pronajatém domě na okraji Prahy. Jelikož rekonstrukce na Bertramce potrvá podle stavebního plánu až do září, přesunou se pak v létě úplně mimo město.

Nabízí se otázka, zda to bude do Doubice v severních Čechách, kde právě teď dělníci finišují se stavbou roubenky. Přestože ji chtěl Karel na podzim kvůli velkému zájmu lidí prodat, stále patří jeho rodině. Podle odhadů stavebních odborníků by pronájem lešení kolem vily, jehož součástí je i obří zastřešení, stálo minimálně 300 tisíc korun.

Karel Gott: Co pronesl na premiéře svého muzikálu? A čím překvapil nakonec?

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott: Co pronesl na premiéře svého muzikálu? A čím překvapil nakonec? Maila Vašíček

Fotogalerie
21 fotografií