Je to skoro rok a půl, co Karel Gott nechal svoji vilu na Bertramce přepsat na manželku Ivanu Gottovou, a jak je vidět, už se s ní začínají dít věci! Celý dům je obehnán lešením a obalen plachtami. To značí, že půjde o opravdu velký zásah do stavby, která měla tak dlouho stejnou podobu. Že by rodina chtěla starou vilu zmodernizovat? A hlavně, čí to byl nápad?

„Nejedná se o rekonstrukci domu, pan Gott se rozhodl, že je po několika desetiletích nutná nová střecha,“ vysvětlila Blesku Gottova tisková mluvčí Aneta Stolzová.

Nutno podotknout, že se takto velká rekonstrukce na Bertramce nekoná poprvé. Když byl Gott v nemocnici se zánětem po operaci páteře, v domě se přestavovalo jako na běžicím pásu. Gott prý totiž takové akce nemá moc rád a nerad se jich účastní.

Zpěvák také dál buduje roubenku v Doubici, kterou plánoval prodat. Nakonec se ale zřejmě rozmyslel a stavba je stále napsaná na jeho tchyni Blanku. Zřejmě se nakonec rozmyslel a i přes davy turistů se pro něho i jeho rodinu roubenka stane místem, kam budou jezdit relaxovat.

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivně na stavbě Gottovy chalupy! Karel s manželkou jezdí dělníky kontrolovat! Luboš Procházka, David Malik

Fotogalerie
79 fotografií