Snímek, který režíroval exmanžel Madonny Guy Ritchie, zklamal producenta a kaskadéra Petra Jákla. Po půl hodině se zvedl a ze sálu 4DX odešel. 

„Že by mě to nějak chytlo, to se říct nedá. Jsem asi stará škola, bylo to na mě zbytečně moc rychlé a předimenzované. Velkofilm úžasný, ale ani kdybych neměl telefon z Ameriky, asi bych to do konce nedokoukal,“ řekl Blesk.cz Jákl, který právě s americkou produkcí připravuje film, kde se to bojovníky bude hemžit.

To moderátorka z Novy Petra Svoboda se nejvíc těšila na Davida Beckhama, který má ve filmu asi tři minuty. „Je sexy i s tou jizvou, ale ten jeho pisklavý hlas měli raději předabovat,“ usmívala se Petra, která přišla s kamarádkou.

Zpěvačka Leona Machálková vyrazila na premiéru se synem Arturem. Ten se čím dál víc podobá svému otci, architektu Bořkovi Šípkovi. „Bylo to fajn, spousta krásných chlapů a málo krve,“ řekla Leona.

S novou partnerkou dorazil Míra Hrabě nebo Karel Plyšák Frýd, syna vyvedl herec Michal Kavalčík a těhotná Sandra Parmová si vyšla s kolegyní Monikou Leovou.

Fotogalerie
27 fotografií