Měl na starost jeden z nejtěžších úkolů člověka. Hudebník Adam Pavlík musel během pár dní zařídit pohřeb milované maminky Věry Špinarové, která podlehla zástavě srdce v motolské nemocnici.

Na pohřbu se sešlo na 40 tisíc fanoušků. Byli to obyčejní lidé z celé České republiky, kterým se Věra svými písničkami, energií a povahou dostala pod kůži. Ti také přinesli k rakvi obrovské množství květin a věnce s věčnou vzpomínkou. A hlavně nezapomněli poděkovat Adamu Pavlíkovi za to, že jim umožnil se s jejich idolem rozloučit po jeho boku.

Děkuji, Adame, za zprostředkování rozloučení s Věrkou, nepamatuju nic podobného za svých 60 let, jen to dokazuje, jak byla maminka oblíbená a jak hluboko v srdcích tisíců zůstane,“ napsala na sociální síť paní Mirka.

Děkujeme, pane Adame, za přenos pohřbu, a že jste myslel na nás všechny lidičky, aby se s ní mohli rozloučit. Sbohem, paní Věrko,“ vzkázala Pavlíkovi Marcela. „Pane Adame, přijměte upřímnou soustrast a velké poděkování Vám za to, že jste umožnil veřejný pohřeb Vaší maminky, a možnost důstojně se rozloučit s Vaší maminkou všem lidem, kteří ji měli rádi a kterým přinášela radost svým zpěvem. V našich srdcích bude žít dál! Nikdy na Vaši maminku nezapomeneme. Nechť odpočívá v pokoji,“ napsala Zorka. 

Video
Video se připravuje ...

Víkendový pohřeb Věry Špinarové (†65): Desetitisíce lidí, dlouhé fronty a truchlící dav! David Turek

Pohřeb byl velkolepý, díky Vám, že jste udělal pohřeb v Ostravě, tolik lidí jsem nikdy neviděla. Vaše maminka měla obrovské množství fanoušků, měla tu zůstat, byla perfektní, světová a je mi moc líto, že jsem ji nikdy nepoznala osobně,“ uvedla Bohdana. „Děkujeme za možnost přijet Vaší mamince vzdát poslední hold. V našich srdcích zůstane dál – jako písničky, které nazpívala. Vy se, Adame, držte, posbírejte síly a pokračujte dál v muzicírování. Jste skvělí muzikanti! V Olomouci jste vždy se svými kolegy vítán,“ vzkázala Anna. „Pane Adame, moc Vám chci poděkovat, že jste nám Tepličanům umožnil přijet se rozloučit, vzdát poslední hold Vaší mamince. Je mi to moc líto, maminka byla žena s velkým srdcem a Paní umělkyně, nikdy nezapomenu, držte se,“ zaznělo také na sociální síti.

Video
Video se připravuje ...

Syn Špinarové Adam: Po smrti mámy mám v hlavě guláš... FTV Prima

Zpráv synovi Věry Špinarové přišel nespočet a není se čemu divit. Jak totiž napsala jedna z fanynek Jarka Ch., jež poslední větou přesně vystihla emoce všech, kteří za Věru Špinarovou drželi smutek anebo dorazili na rozloučení. „V dubnu před 42 lety jsme rodily ve stejné porodnici a Věruška ležela ve vedlejším pokoji. Nikdy nebyla namyšlená a vždy si našla chviličku na pár slov. Taky proto jsme ji milovali – za to, že byla lidská a přívětivá.“  

Video
Video se připravuje ...

Poslední rozhovor Věry Špinarové (†65): Primě ukázala svůj dům! FTV Prima

Fotogalerie: Poslední rozloučení s legendární zpěvačkou…
198 fotografií

Video
Video se připravuje ...

To nejlepší z Věry Špinarové (†65): Plná života a smíchu řádila u Krause! FTV Prima

Fotogalerie
99 fotografií