Po pouhých třech letech se rozváděli. Příčinou byla jeho nevěra s kolegyní Zuzanou Šulajovou (38). „Muž mého života, kterému jsem řekla před oltářem ano, mě zklamal. Málokdo se srovná s tím, že z něj člověk, kterého má nejraději na světě, dělá pitomce,“ říká i po letech moderátorka.

Daniele nejvíc ze všeho vadí lež. „Jeho zamilování jinde bych mu odpustila, to se stává. Ale to okolo se odpustit nedá, jen zapomenout. Nejsmutnější je, že si toho druhého přestanete vážit a je konec,“ říká. Kvůli bolestné zkušenosti ale prý na muže nezanevřela. „Naštěstí jsem poznala mnohem kvalitnější muže a ti tu reputaci silnějšího pohlaví trochu vylepšili,“ usmívá se Révaiová.

Moderátorka toužila po dětech. „Rozhodla jsem se je mít i přesto, že na ně budu sama,“ říká. A prý ještě nelitovala. O otci dvojčat Dity a Davida (za dva týdny jim budou tři roky) mluvit nechce, zato si bere na paškál stát, který svobodným pracujícím matkám háže klacky pod nohy.

„Ptala jsem se na přídavky a oni mi je nedali, protože jsem rok předtím pracovala. Nemám nárok. Kdybych seděla doma, bylo by to asi pro ně lepší…“ kroutí hlavou. Jinak je ale Daniela nejen na obrazovce samý úsměv. „Nestěžuju si. Mám práci, kde je obrovský prostor pro samostatnost, rodinu a přátele, kteří mi občas pohlídají. Užíváme si s dětmi život, jak jen to jde.“

Fotogalerie
13 fotografií