Zatímco Agáta na sociální síti prosí, aby jí fanoušci drželi pěsti, aby nepotratila, tak její milenec Matěj Dereck Hard si pouští pusu na špacír. Začal neadresným rozhovorem v Top Staru o tom, že měl poměr s vdanou modelkou, následně dobře informované zdroje okamžitě začaly skloňovat jméno Agáty, nyní začal mluvit sám fotograf.

Mimo jiné prozradil, že ze začátku byl vztah mezi ním a vdanou Agátou čistě platonický. Pak ale spolu tenhle pár odjel do slunné Itálie, kde se vše vydalo poněkud vřelejším směrem, a modelka měla následně slibovat fotografovi i společnou budoucnost.

Video
Video se připravuje ...

Turci rozdělili vězněné Čechy. A spekulace o nevěře Agáty Lukáš Červený, redakce Blesk

Podle Derecka mu dokonce slíbila, že Prachaře opustí, a argumentovala i tím, že sňatek s Jakubem byl velkou chybou. Jenže po romanci v Itálii se vše znovu zamotalo, když se o Dereckovi dozvěděl Jakub.

Ten se podle fotografa pokusil krizi vyřešit tím, že svému sokovi prostě zavolal. Nejprve prosil, ať nechá jeho ženu být, později se uchýlil k výhrůžkám. Podle Agátina milence dokonce zaznělo, že ho zabije. Zřejmě na tom něco bude, protože podobné chování Prachař předváděl, když ho Agáta měla podvést s hokejistou Jiřím Tlustým.

Autor: 

Fotogalerie
42 fotografií