Jakub Prachař (33) se do Agáty Prachařové (31) zamiloval už v 15 letech. Setkali se spolu v reklamě. Jenže Agátu tehdy zajímaly víc party a bujaré večírky než slušňák Kuba.

Oba vyrostli v herecké rodině, a tak se tu a tam někde potkali. Prachař mezi tím sbalil Marthu Issovou, s níž randil několik let, Agáta vystřídala několik průšvihářů, až zakotvila u toho největšího a počala s ním dítě, syna Kryšpína. Po roce se ale vztah rozpadl, Dopita ji neustále podváděl, až ho nakonec z domu vykopla.

Utajená svatba a hned krize

Sotva Dopita zabouchl dveře, už tam začal přespávat Jakub Prachař. To bylo v září 2012. Sice tvrdili, že jsou přátelé, ale nikdo jim to nevěřil. V dubnu 2013 všechny šokovali svou utajenou a na rychlo naplánovanou svatbou.

Jednoho rána se prostě rozhodli, že se vezmou. Ještě ten den odjeli do hotelu v Mariánských Lázních, syna Kryšpína dali jeho otci Dopitovi na víkend a večer se vzali. O jejich svatbě neměla tušení ani Agátina matka Veronika Žilková.

O měsíc později se brali podruhé. Tentokrát veřejně, se svědky, s hosty i s rodiči z obou stran.

Neuběhly ani dva roky a přišla krize. Prachařová odletěla za oceán, kde měla brouzdat po nákupech. Jenže podle zdroje, který byl svědkem nevěry, se na místě Agáta setkala s hokejistou Jiřím Tlustým. Ten byl mezi modelkami proslavený tím, že jim posílal fotky svého nahého těla, včetně své chlouby.

„My nemáme krizi, ale Agáta mi lhala,“ řekl nám tehdy naštvaný Jakub. Přes média na sebe křičeli, Jakub byl vzteky bez sebe a Agáta ho prosila o odpuštění. Nakonec ho ukecala, ale v březnu 2016 Jakub znovu promluvil o rozvodu.

„Zatím jsem gentleman, uvidíme, až přijde rozvod. Když se na to vykašle jeden, jde to do kytek. Takže se musí oba hodně snažit,“ prohlásil Prachař. Na pořadu dne byly hádky, mnozí jim dávali jen pár měsíců před totálním krachem manželství.

Druhé dítě po nevěře?

O Vánocích se ale vše zlomilo. „Zažili jsme toho hodně. Štěstí, neštěstí, hádky, zábavu, ale jsi nejlepší muž mého života,“ svěřila se Agáta krátce po Novém roce, když odlétali na společnou dovolenou do exotické Dominikánské republiky. Vše vypadalo jako idylka do té doby, než se vrátili a ozval se do médií mladý fotograf Dereck Hard. Ten v Top Staru přiznal, že měl s velmi intenzivní vztah s vdanou českou modelkou. Agáta s fotografem dělala fotky pro svůj blog a ti dva se údajně velmi sblížili...

Pokud je na spekulacích, které se ozývají ze všech stran, aspoň něco pravdy, znamenalo by to už druhou Agátinu nevěru v manželství s Prachařem. Vytočená Prachařová přišla s výmluvou a tajemstvím, které má nevěru dementovat. „Jsem těhotná, ať se všichni modlí, aby to dobře dopadlo,“ šokovala zprávou o svém těhotenství.

Jenže je teprve na začátku těhotenství, v prvním měsíci, tudíž na romantické dovolené v Dominikánské republice byla už nejspíš těhotná. Začalo se tedy spekulovat, zda očekávané dítě je skutečně Jakubovo...

Podle jejího okolí Agáta vztah s fotografem ukončila slovy, že je těhotná, píše web Expres.cz. Otázkou tedy zůstává, zda miminko vzniklo z romantického večera během vánočních svátků s manželem Jakubem, či jindy.

Fotogalerie
44 fotografií