Nedala si říct, chtěla pro svého ochrnutého muže vytvořit aspoň na chvilku pravou sváteční atmosféru.

Na vlastní odpovědnost odvezla Diana před Vánoci muže domů do Plzně. „Lékaři to vůbec neschvalovali, spíš ji od toho záměru dost zrazovali. Bylo tady dusno,“ prozradil Nedělnímu Blesku dobře informovaný zdroj z nemocnice. Jančaříkova žena ale zůstala neoblomná.

Michal tak poprvé po téměř dvou měsících od ochrnutí opustil spinální jednotku v Motole, kde se ho snaží opět rozhýbat a rozchodit. Na sociální síti umístil pro všechny dojemné přání do nového roku: „Především toliko potřebné zdraví, optimismus a životní nadhled.“ To vše bude potřebovat i on sám.

Michalovi v létě praskla nemocná ledvina a dostal novou. Tři dny po operaci mu ale praskla céva u míchy, krev na ni tlačila a moderátor se musel podrobit dalšímu zákroku. Po něm, bohužel, přestal chodit. Nyní se ochrnutí dostalo až na úroveň prsou.

Michal a Diana se vzali po delší známosti 10. července 2010 na rodinné chalupě Jančaříkových na Šumavě. Manželka, za svobodna Sixtová, pracuje jako ředitelka firmy dovážející francouzská vína. Poznali se při studiích na právnické fakultě. Mají dcery Sofinku a Julinku.

VŠE O NEMOCI MICHALA JANČAŘÍKA ZDE>>

Fotogalerie
40 fotografií