Linda Finková i Richard Genzer se proslavili především díky televizi. Zatímco Richard se do povědomí lidí dostal především jako komik, Linda se zase objevovala na televizních obrazovkách jako učitelka zpěvu, která ještě nedávno pomáhala soutěžícím v pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Každý týden s ní mohli pravidelně zkoušet a pilovat vylosované písničky.

Manželé Linda a Richard spolu sice nežijí, ale rozvádět se také nechtějí. „My jsme líný. My jsme to prostě neřešili. Ani jeden z nás se nechce teď ženit nebo vdávat a ani jeden z nás není typ člověka, který by tomu druhému dělal problémy, co se týká peněz,“ svěřila se v rozhovoru pro prask.nova.cz. I když si ho nemůže vynachválit, jednu věc prostě neskousla. „On je fakt skvělej, zábavnej, úžasnej chlapík, ale má koníčky neslučitelné s partnerským a s manželským životem a vlastně s životem jako takovým,“ posteskla si.

Finková má přítele, se kterým žije a prý mu nevadí, že nejsou rozvedeni. „Mému současnému partnerovi nevadí, že jsem vdaná za někoho jiného. Partner ví, že už s manželem nic nemám.“ On jí také rozhodně nemá co vyčítat, je na tom totiž stejně. „On je navíc také ženatej,“ dodala.

Fotogalerie
22 fotografií