„Prožívám období radosti, ne temna. Konečně se tak nějak rozsvítilo, vyšlo slunce. Věřím a doufám, že to není jen na chvíli. Vlastně jsem celkem přesvědčená, že už to je napořád, protože už si to snad sakra zasloužím,“ říká zpěvačka a partnerka kytaristy Tomáše Varteckého (46).

Poté, co se jí jako zázrakem podařilo překonat rakovinu prsu, musela přihlížet tomu, jak ji zákeřná nemoc připravovala o jednoho blízkého za druhým. „Umřela Tomášova máma, která byla mámou i pro mě, pak onemocněl táta, pak zemřela jedna kamarádka, potom druhá… A všichni na rakovinu. Strašný, fakt strašný,“ říká v rozhovoru pro páteční Blesk tv MAGAZÍN.

„Říká se, že na psychiku má vliv i fyzická kondice. A já rozhodně v dobré kondici nebyla a tak nějak jsem celkově chřadla. Takže nabídka ze StarDance přišla v pravou chvíli,“ popisuje zpěvačka, která prý do té doby neměla s tancem žádnou předchozí zkušenost.

VŠE O TOM, JAK TO JDE ANNĚ K. A JEJÍM SOUPEŘŮM VE STARDANCE>>

„Nechodila jsem ani do tanečních. Před StarDance jsem si myslela, že rumba je nějakej tanec s rumba koulema,“ směje se. Přiznává ale, že tréninky nejsou jen procházka růžovým sadem. „Občas mám svalovou horečku, po deseti hodinách tréninku sotva lezu, někdy se i vztekám. Ale v zásadě se na to pokaždé hrozně těším, naplňuje mě to ohromnou radostí a usmívám se vlastně od rána do večera. To jsem léta nezažila,“ uzavírá Anna K.

Otevřený rozhovor s Annou K. už v pátek v Blesk tv MAGAZÍNU!

Fotogalerie
43 fotografií