Nejprve herečka a principálka vykřikovala do světa, že jsou jí názory všech škarohlídů ukradené, protože je čtyři roky po smrti Radka Brzobohatého (†79) konečně opět šťastná. Měsíc a půl po zásnubách ale přišel obrat.

„K ničemu se nebudu vyjadřovat! Nikomu do ničeho nic není,“ začala Gregorová náhle odpovídat na dotazy týkající se jejího o 32 let mladšího snoubence. Jindy výřečný Koptík se také zničehonic obrnil hradbou mlčení.

„Hanka o Ondrovi přestala úplně mluvit. Když se jí na něj někdo zeptá, tak je hned oheň na střeše. Řádí jako tajfun,“ svěřil Blesku zdroj blízký Gregorové, který si nepřeje být jmenován. „Všichni v Hančině okolí si myslí, že už svého zajíčka vypoklonkovala a teď je jí to trapné přiznat,“ míní zdroj.

Fotogalerie: Ondřej Koptík a Hana Gregorová
39 fotografií

„Pokud by mu šlo o peníze nebo slávu, tak bych to poznala,“ tvrdila zamilovaná herečka bezprostředně po zásnubách na rakouském ledovci Hintertux. Jenže jak se zdá, v ráji se objevily první mráčky, ne-li mraky. Za vztah s mladším mužem ji ostatně zkritizoval i syn Ondřej Brzobohatý Gregor (33) s manželkou Taťánou Kuchařovou Gregor (28).

„Nejdivnější na tom celém je, že už odložila zásnubní prsten, který Ondřej sám navrhl,“ všiml si jeden z kolegů. Gregorová se ale ani k tomu nechce vyjadřovat.

Její první reakce na zásnuby: Prosím tě, co blbneš?

„Do poslední chvíle jsem netušila, co chystá. Když poklekl, tak jsem ho okřikla: Prosím tě, co blbneš!“ popisovala Hana Gregorová své zásnuby s prodejcem mobilního operátora, k nimž došlo na rakouském ledovci Hintertux ve výšce 2660 metrů nad mořem.

Fotogalerie: Divoká láska Hany Gregorové (64) a Ondřeje…
42 fotografií

„On mi ale přednesl tak dojemnou řeč, kterou četl z papíru, že mi vytryskly slzy do očí. Nemohla jsem říct nic jiného než ano,“ dodala tehdy zaskočená herečka.

Video
Video se připravuje ...

Gregorová – jaká bude svatba s Ondřejem? David Turek, Martin Hykl

VŠE O LÁSCE HANY GREGOROVÉ A O 32 LET MLADŠÍHO ONDŘEJE KOPTÍKA ZDE>>

Fotogalerie
45 fotografií