Zejména Vinaři byli pro Vyorálka doslova zlatonosní. Okamžitě po natáčení po něm sáhla telefonní společnost. V Praze se po příchodu z Brna pomalu ani neohřál a už loni vyhrál anketu o nejpopulárnějšího reklamního herce Prima Zlatá pecka. Nechal za sebou i hvězdného Ivana Trojana (52).

„Jiří Vyorálek mohl získat za první reklamu na turbo internet půl milionu. U druhé se pak se částka dle zvyklostí zvýšila na milion, a tak to postupuje dál,“ prozradil Blesku marketingový mág. Protože jde už o třetí sérii, inkasoval herec nejméně tři miliony korun.

Balík peněz mu tak poměrně lehce spadl do klína. Jinak by na takové peníze musel natočit aspoň tři série seriálu a mít jednu z hlavních rolí. Má to ale jeden háček. Jiří Vyorálek se stal tváří jedné značky a těžko může čekat, že si ho v dohledné době vybere jiná firma, aby ji též proslavil.

V zatím poslední reklamě, která právě běží na obrazovkách, hraje Jiří Vyorálek na kytaru.

Není to žádný trik. Herec nedá na tento nástroj dopustit. Působí jako muzikant dokonce hned ve třech kapelách: v rodné Třebíči ve skupině Špinavý nádobí a v Brně v Meteoru a v Jupiters Disco Cowboys.

VŠE O SERIÁLU PRVNÍ REPUBLIKA, KTERÝ SE BRZY DOČKÁ I POKRAČOVÁNÍ>>> ZDE

Fotogalerie
37 fotografií