Boxera Pepu jsme si pořídili ještě s Radkem, který tuto rasu miloval,“ prozradila už dříve herečka, která teď svého psího miláčka svěřuje do péče o 32 let mladšího přítele Ondřeje Koptíka (31). Fotoreportéři Blesku ho zastihli, jak Gregorové venčil psa. A nutno říct, že ho Pepa poslouchal na slovo.

Vdova po legendárním herci své city k zajíčkovi, který je nejen mladší než její syn Ondřej Brzobohatý (33), ale navíc ženatý a má dvě děti (!), už nijak neskrývá. „Když za ní přišel do restaurace, dal jí pusu, předal psa, rozloučil se a zase rychle odběhl,“ popsal Blesku svědek jejich schůzky v čínské restauraci v centru Prahy. 

Hana se podle našich informací stýká se ženatým Ondřejem už přes devět měsíců. Ještě v březnu přitom Gregorová existenci nového muže ve svém životě popírala. „Žádný muž není a ani o žádném zájmu nevím,“ řekla tehdy herečka v talk show Markéta dráždí celebrity na Blesk. cz.

Nyní raději mlčí. „Já k tomu nechci nic říkat, jenom chci říct, že když má chlap o 40 let mladší ženu, tak ho všichni obdivují a je to úžasný, a když je to naopak, tak je to hrozný a každý se nad tím podivuje,“ sdělila sobotnímu Top Staru.

 

Pes = test vztahu

„Kdybych zjistila, že má partner negativní vztah ke zvířatům, asi by mi to vadilo. Pro mě je pes parťák. Myslím si, že kdo nevychází dobře se zvířaty, nevychází dobře ani s lidmi,“ prozradila před časem Gregorová.

Psycholog: O sexu to moc nebude...

„U takhle dramatického věkového rozdílu se dá jen těžko předpokládat, že ten vztah vydrží, to by byla spíše kuriozita. Taky jsou tam pravděpodobně jiné motivy než sex, o tom to asi moc nebude,“ řekl Blesku psycholog Jeroným Klimeš.

„Ta žena, zvlášť pokud je mediálně známá, by si měla dát pozor na to, jestli tam nejsou nějaké zištné motivy a projevit se sebezáchovně, alespoň co se týká majetku,“ dodal specialista na rodinnou psychologii.

VŠE O HANĚ GREGOROVÉ A JEJÍM MILENCI NA BLESK.CZ >>> ZDE!!!

Fotogalerie
34 fotografií