Jana odešla studovat do Ameriky v 19 letech. Poznala tam svého pozdějšího manžela Clarka, narodily se jí tam dvě děti Michelle (14) a Christopher (10). Už by nechtěla žít jinde než právě v Kalifornii.

S rodnou zemí je ale vyhledávaná fotografka stále ve spojení. „S Petrem si často voláme a minimálně jednou za rok jezdím do Čech,“ řekla už před časem Jana.

Přesto v žádném z posledních rozhovorů mezi sourozenci nezaznělo ani slovo o tom, že se Petr chce odstěhovat do zahraničí, a proto vilu nabízí k prodeji. Dozvěděla se to až od Blesku. „O prodeji vůbec nevím!“ prohlásila překvapeně Wallace.

Po smrti jejich matky Hany v roce 1993 zdědili s Petrem část domu a ona se jí vzdala ve prospěch bratra. Když před 9 lety skoncoval se životem i táta, udělala totéž.

„Vzala jsem si z domu jen nějaké věci, které mi tátu budou stále připomínat,“ prozradila Jana. Stejně tak si prý Petr hodlá po prodeji ponechat otcův klavír. Jinak je vše ostatní k mání. Realitka vilu nabízí za 75 milionů korun, cena je prý ale k jednání.

Video
Video se připravuje ...

Jevany letecky David Malík

Fotogalerie
9 fotografií