Poprvé s tvrzením, že Iva Pazderková je exmanželkou Lukáše Pavláska, přišel komik v show Tvoje tvář má známý hlas, kterou zrovna porotcoval a Iva tam účinkuje.

„Je těžké hodnotit výkon své exmanželky, pronesl tehdy. Všechny tím šokoval, ale Iva rychle zareagovala tím, že manželský pár tvoří v nováckém seriálu Na vodě.

Před pár dny to Pavlásek zopakoval v jiném rozhovoru, a tak šla s „pravdou“ ven i Pazderková. „Potkali jsme se na konkurzu Na stojáka. Známe se přes deset let a je to jedno z mých nejhezčích setkání. A je to můj exmanžel, svěřila se herečka v MF Dnes magazínu s tím, že jejich vztah nebudou rozpatlávat.

Jenže fakta hovoří jinak. Jak už Iva řekla, poznali se na konkurzech Na stojáka, který se začal vysílat v roce 2004. V té době byla Iva už rok vdaná za herce Luboše Veselého, který převzal její příjemní.

Manželství vydrželo tři roky, tedy do roku 2006. Krátce po rozvodu Iva chodila s hercem Jiřím Rackem. Ani tento vztah jim ale nevyšel. Nakonec zakotvila u kytaristy z kapely Xindla X Josefa Štěpánka, s nímž žije několik let. Na manželství s Lukášem Pavláskem jaksi mezi jejími vztahy nezbyla mezera.

Před nedávnem si prošla krušným obdobím, kdy řešila, že ve svých 36 letech nemá děti a možná je už ani nestihne. V tomto směru se nikdy nepropojila se svými partnery nebo oni zvolili jinou prioritu. Dnes už je prý zase šťastná a nic neřeší. A smysl pro humor jí nechybí, stejně jako Lukáši Pavláskovi.

Fotogalerie
13 fotografií