Na velikonoční akci nadace Kapka naděje, na kterou přišlo několik desítek dětí, které tu musí trávit svátky, přišla ale bez něj. Lucie společně s Vendulou Pizingerovou a Petrem Mackem a Petrem Koplem – autory superhrdinského komiksu Zázrak, který se tu rozdával, dětem stonání zpříjemnili.

„Kdo má rád nemocniční prostředí? Máte to spojené s nemocemi a nepříjemnou atmosférou, takže nemocnice určitě nevyhledávám,“ povzdechla si. „S Motolem mám ale příjemné zkušenosti, můj syn tu byl několikrát hospitalizovaný, já tu byla s ním,“ dodala. 

Video
Video se připravuje ...

Svobodová a Borhyová v Motole Blesk TV

Velikonoce s Kapkou se tu konaly už po šestnácté. Vendula Pizingerová totiž motolskou nemocnici bere jako takovou neoficiální základnu své nadace. „Naše původní práce začala na budování transplantační jednotky v roce 2000. Z Kapky naděje šly do této budovy a na přístroje už desítky milionů korun,“ prozradila Vendula.

Kromě představení, kdy děti bavil i kouzelník, tu nemocné čekalo také kreslení s výtvarníkem Koplem. 

Lucie Borhyová si nový český komiks Dechberoucí Zázrak odnesla domů pro syna.
Autor: Zbyněk Pecák

Objednejte si komiks Zázrak přes SMS!

Pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru: 

ZAZRAK163 mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ

Příklad: ZAZRAK163 Jan Novak Prubezna 233 Olomouc 77900

Cena každé přijaté SMS je 49 Kč vč. DPH (zahrnuje poštovné i balné). Provozuje CZECH NEWS CENTER, a. s., infolinka 296 363 199 ve všední dny 8–16 hod., mobil@cncenter.cz, www.platmobilem.cz.

Fotogalerie
7 fotografií