„Hledali jsme inspiraci pro přízračnou Bílou paní, která v našem příběhu nemá být klasickou Perchtou, ale její modernější, sexy verzí. Tereza nám přišla jako ideální vzor,“ říká scenárista populárního komiksu Petr Macek (34), který se zpěvačky předem dovolil.

„Přiznávám, že nejsem tím věrným milovníkem komiksů v pravém slova smyslu, ale každopádně je velice milé a potěšující, že je jedna z postav inspirovaná mojí podobou. To mi udělalo vážně radost,“ říká Tereza. „Občas nějaký komiks minimálně prolistuji, protože můj nevlastní syn je miluje, a je pravdou, že když je kvalitně udělaný, říkám si, že je to vážně dobrá práce a krásná podívaná,“ dodává Tereza Kerndlová.

Jak komiksová Kerndlová dopadla? Je z ní klaďačka, nebo záporačka? Třetí díl komiksu Dechberoucí Zázrak je právě v prodeji v dobrých trafikách!

 

Komiks Dechberoucí Zázrak
Autor: Petr Kopl

Objednejte si komiks Zázrak přes SMS!

Pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru: 

ZAZRAK162 mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ

Příklad: ZAZRAK162 Jan Novak Prubezna 233 Olomouc 77900

Cena každé přijaté SMS je 49 Kč vč. DPH (zahrnuje poštovné i balné). Provozuje CZECH NEWS CENTER, a. s., infolinka 296 363 199 ve všední dny 8–16 hod., mobil@cncenter.cz, www.platmobilem.cz.