V obklopení nadšených dívek, které dokonce založily spolek fanynek Adama Mišíka, syna rockové legendy Vladimíra Mišíka, se mladý „ryšavec“ pohybuje již nějaký čas. Zjistí Karel Šíp ve své dnešní talkshow, čím davy mladých žen zpěvák uhranul? Není to doufejme jen protekce, již mu zařídil jeho po léta slavný táta. S tímto tématem by ale bavič a moderátor měl být opatrný. Adam se totiž v tisku vyjádřil, že kvůli „řečem o protekci by vraždil“. Vždyť se ve svých 17 letech stal objevem roku a je poměrně často obsazován do seriálů, divadelních rolí i filmů, a to již od svých sedmi let.

„Táta mi kladl na srdce, abych se snažil dělat věci pořádně, jinak že skončím jako nějaký diskotékový hráč,“ přiznal v jednom rozhovoru Adam, který s přezdívkou „český Justin Bieber“ vstoupil do povědomí především něžného publika hudebním klipem Tvoje světy. Ten má k dnešnímu dni přes 1 800 000 shlédnutí na Youtube, což je patrně vyšší úspěšnost než Šípova Všechnopárty.

Basketbalistka Kateřina Elhotová byla opakovaně zařazena mezi nejkrásnější sportovkyně světa. Navíc v roce 2012 patřila k jedinému českému ženskému týmu, který si vybojoval účast na olympijských hrách v Londýně. Z dějiště turnaje tehdy reprezentantka poskytla médiím rozhovor, v němž se nezdráhala odpovědět na otázky takového ražení jako například, zda je pro ní u partnera „zásadní délka penisu“, či jestli „kouří zdravě nebo i nezdravě“. Jestlipak bude v dnešní talkshow baviče Karla Šípa také tak otevřená? Nebo se snad moderátor neodváží takové lascivní dotazy vůbec položit?

Okouzlující tmavovláska před kamerami České televize bude jistě mluvit o sportu. Jaké tréninky pohlednou sportovkyni čekají nebo jakých met by ráda dosáhla? A co se přihodilo, že nevyšel jejich cíl zahrát si na letních olympijských hrách v Riu? Byla to smůla, špatný výkon či snad to, že holky nemají před zápasem žádný rituál ani bojový pokřik? A jak si rozumí se svou neméně hezkou sestrou, která se též vypracovala na skvělou basketbalistku? Tak snad nám v pořadu Karla Šípa na něco z toho odpoví.