Rychtář si v ložnici vytvořil v podstatě svatyni Bartošové. Kromě urny s popelem na čestném místě nad postelí zdobí místnost Ivetiny obrazy a hned několik jejích fotografií. Nechybí ani květiny, svíčky a andělíčci.

Nyní přibyl i polštářek, který má z každé strany jinou fotografii zesnulé zpěvačky. „S tím polštářem spím, ale hlavu si na něj nedávám. To bych si nedovolil!“ řekl pro Aha! Rychtář, kterému prý polštář věnovala jedna fanynka jako opožděný vánoční dárek. „Od smrti Ivety je neslavím, ale musím říct, že polštářek mě potěšil,“ dodal.

Vdovec prý většinu času tráví právě doma ve vile v Říčanech. „Od toho neštěstí na Ivetku neustále myslím. Žiju stylem, že nikam nechodím. Na nákupy posílám svého syna Honzu. Jedu na hřbitov, jedu ke kamarádovi…,“ povyprávěl o svém životě Josef.

Zřejmě už se tak jeho bouřlivé vztahy s exmanželkou Darinou (56) uklidnily natolik, že policejní zásahy, které byly kdysi na denním pořádku, už nejsou zapotřebí. „Přehodnotil jsem myšlení k bývalé manželce, ona je cizí člověk, je mi naprosto lhostejná a kontaktuji ji minimálně,“ vysvětlil deníku Aha! Rychtář.

Fotogalerie
16 fotografií