O Vánocích metalcoreová skupina Artura Štaidla (19) Behind the Mirror přišla s písní Bezbolestná smrt. A chlapcova zesnulá máma by nejspíš byla v šoku.  „Tak, a jsou tu Vánoce. Každý si naděluje dárky a my pro vás také jeden větší dárek chystáme. Bohužel přijde později, ale aspoň se máte na co těšit,“ oznámila skupina, v níž je Artur jeden ze dvou zpěváků a spoluzakladatel.

A parta holdující tvrdé hudbě přidala i ochutnávku z písně Painless Death (Bezbolestná smrt). Přestože se klip teprve natáčí, už teď je jasné, že půjde o poměrně ostrou záležitost vizuálně koketující s hororem. Členové kapely jsou ale nadšeni. „První větší věc, kterou pro vás připravujeme, je videoklip k písničce Painless Death, kterou natáčíme teď pravidelně každou neděli,“ okomentoval klip druhý zpěvák skupiny Jakub (20) na sociální síti.

A ochutnávka je opravdu mrazivá. Kromě Artura se v klipu objevuje i zombie, kterou si zahrála kamarádka kluků. Je normální se takhle bavit smrtí poté, co Artura potkalo? Podle odborníků na tom není vůbec nic špatného. Každý má svou cestu, jak se se smrtí blízkého člověka vyrovnat. A někdo to řeší třeba právě tím, že se z traumatu vyzpívá, případně se smrti jako takové svým způsobem vysměje…

Fotogalerie
8 fotografií