O vztahu moderátorky Top Star magazínu a o celých 40 let staršího automobilového závodníka a podnikatele se spekulovalo už před časem. A podle svědectví, které měl Blesk.cz k dispozici, rozhodně nešlo pouze o přátelství. Společně zamilovaní jezdili na luxusní cesty do zahraničí a moderátorka se nechala se zahrnovat drahými dárky.

Charouz to ale nyní naplno potvrdil! „Ano, je to pravda. S moderátorkou Evou Perkausovou nás pojil tříletý vztah. Tento vztah jsem teď ale ukončil po zjištění, že nejsem jediný, s kým se Eva stýká,“ rozhodl se vyjít s pravdou ven i rozvedený Charouz. „Jsem rád, že jsem jí pomohl k raketové kariéře, po níž toužila. Já jsem jí slíbil pomoc, ale teď už je to jen na ní, jak se k tomu postaví,“ svěřil se exkluzivně Blesku.

Nějaký čas jsme si s panem Charouzem byli blízcí. Pro mě je to už ale uzavřená kapitola,“ potvrdila nakonec i Perkausová. Zlomila ji tíha důkazů. Perkausová byla s Charouzem celé tři roky, zatímco s bohatým jesenickým podnikatelem Karlem Kubou (41) se podle včera publikovaného svědectví pravidelně stýká od podzimu 2013. Skoro dva roky to tedy vnadná blondýna hrála na dvě strany!

Fotogalerie
8 fotografií