Nemusím se tvářit, že s Evou nejsem v kontaktu, přiznávám, že jí s jazykovou přípravou pomáhám. A jsem tomu ráda, protože mám pocit, že na nebi září nová hvězdička. Eva sice nemá žádné zkušenosti, žádné vzdělání, ale má odvahu, chuť, upřímnost a jednu velikou devizu, kterou je srdečnost. Má ráda svého diváka, čiší to z ní, a to je pro diváka důležité. Její projev je v začátcích, na takové hranici profesionality, a bude záležet na ní, jak to bude pokračovat dál.

Musí se v pořadu usadit a také bude potřebovat pomoc od diváků, jestli jim nebude vadit její krása. Když přijmou, že ta krása je vyvážená srdečností, a budou jí fandit, bude to dobré.

Je to ochotná a poctivá studentka, která se snaží. Bude to sice chvíli trvat, protože nemá základy, ale podaří se to. Radila jsem jí, aby nerecitovala, nedeklamovala a aby mluvila tak, aby jí věřila i „paní Vomáčková“. Musí být pravdivá. Musí si také dát pozor na poněkud roztaženější pražské vokály, ale to je rada, kterou bych řekla osmdesáti procentům moderátorů všech televizí. Její start byl pro mě celkově velmi příjemný.

Video
Video se připravuje ...

TopStar v novém. Prsatá blondýna Perkausová už se zabydluje! Kristýna Léblová, Jan Jedlička