Po zveřejnění informace, že herec strávil v bytě na pražském Žižkově 22 hodin v kuse, se deníku Blesk ozval svědek a vyvrátil Suchánkovu verzi pro manželku. Renátě Suchánkové (55) tvrdil, že za vším má stát jeho parťák Richard Genzer (48), který si na inkriminované adrese potřeboval promluvit o existenčních problémech.

„Pana Suchánka vídám pravidelně vcházet do domu, kde bydlí paní Pavlů, a dokonce jsem je viděl několikrát spolu. Pana Genzera jsem tu ale neviděl nikdy,“ svěřil se Blesku člověk, který pracuje nedaleko vchodu domu, kde bydlí sestra přítelkyně Genzera.

Lež má krátké nohy. To na vlastní kůži pociťuje herec, který si svou výmluvou pro manželku pořádně naběhl.

Nejdříve ho z lhaní usvědčila Geňova žena Linda Finková (47), která potvrdila, že v tu dobu nemohl být Richard v Praze, protože byl se synem Matyášem (6) v Měříně. A nyní mluví v jeho neprospěch další člověk.

Suchánek se obrnil hradbou mlčení a nereaguje na telefonáty. Blesk tedy kontaktoval ženu, se kterou měl strávit čas od pondělního večera do úterního odpoledne.

„Nezlobte se, ale nechci se k tomu vyjadřovat. Pokud něco chcete vědět, budete se muset zeptat Michala Suchánka. Já k tomu nic říkat nebudu,“ odpověděla Gabriela Pavlů na dotaz, proč byl herec viděn u vchodu do jejího domu už několikrát.

Fotogalerie
19 fotografií