Bylo to moje první setkání s mistrem Karlem Gottem. S týmem Blesku jsem se za ním vydala do Brna na koncertní turné. Po úžasném koncertu, kde sršel energií, nás přijal ve své šatně.

Když jsme vstoupili, Gott vyskočil že židle jako mladý jinoch a šel mi s širokým úsměvem potřást rukou. Původně jsme mistra nechtěli dlouho zdržovat, proto bylo v plánu, že rozhovor s Gottem udělá jen kolega Luboš Procházka, který s Gottem spolupracoval více než třináct let.

Těsně, než jsme zpěváka oslovili, jsem se rozhodla, že i já ho vyzpovídám na téma módy. Kolega se tedy ujal slova, položil Karlovi první otázku. "Karle, dobrý večer," začal Luboš a obrátil se na Gotta. Jenže...

Mistr nebohého kolegu vůbec nevnímal. Byl k němu zády a byl naprosto fascinován mým výstřihem, do kterého mi hleděl. Smál se u toho a všem v místnosti bylo jasné, že vtipkuje. Teprve po chvilce se otočil zpět k Lubošovi. "Jéé, dobrý večer, vy jste tady taky. Promiňte," žertoval Gott.

Video
Video se připravuje ...

Omámený Gott: Mistrovy oči magnetizovaly výstřih redaktorky! Tereza Kühnelová, Luboš Procházka, Lukáš Červený

Sotva kolega řekl prvních pár slov, Gottův zrak už opět mířil na mou rozepnutou košilku. V tu chvíli jsme všichni padali smíchy na kolena a Luboš pochopil, že tudy cesta nevede. "Promiňte, pojďme ještě jednou," odlepil zpěvák zrak od mé košilky a konečně věnoval pozornost Lubošovi. Z Gotta později přeci jen pár odpovědí dostal a předal mi slovo.

"Mistře, v jakém obleku vás můžeme vidět na letošních Slavících?" zněla má otázka. Než se mi dostalo odpovědi, opět mu sklouzl zrak na mou hruď. A pak se snažil stručně odpovědět. Záměrně píšu stručně, protože mu při odpovědi cukaly smíchy koutky.

Byla jsem poctěna, že jsem se mohla setkat se samotným mistrem, a o to víc mě potěšilo, že jsem mu "padla" do oka.  I když mi to dal najevo tímto způsobem. S Karlem jsme se rozloučili, potřásli si rukou a opět se vydali zpět do redakce. To jsme však netušili, co moje nevinné setkání s Gottem, které druhý den vyšlo v novinách, způsobí.

Jediný, kdo se nad naším videorozhovorem nepobavil, byla Gottova manželka Ivana. Doma se rozzuřila jako býk a podle našich informací ho druhý den odmítala doprovodit na vyhlášení ankety Zlatý Slavík.

Nakonec se však umoudřila, svého chotě doprovodila, aby si udržela jeho pozornost, oblékla si proklatě sexy šaty. Zpěvák měl i tak doma ještě nějaký čas tichou domácnost a já jsem pochopila, že po tomto incidentu to bylo moje ne první, ale poslední setkání. Chcete celou knihu o Karlu Gottovi? Koupit ji můžete na online iKiosek – vaší ishop trafice. Objednáte-li dopoledne, máte zítra doma ve schránce.

VIDEO: Takový byl Karel Gott: Plejáda českých hvězd o milovaném Mistrovi ve speciálním dokumentu 

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Takový byl Karel Gott: Plejáda českých hvězd o milovaném Mistrovi ve speciálním dokumentu Blesk TV

Vše o smrti Karla Gotta čtěte na Blesk.cz zde >>>

Fotogalerie
12 fotografií