Jiní pánové v jeho věku dávají přednost pohodlnému křeslu, teplé dece a dobrému vínu, Jiří Menzel se točí kolem mladých děvčat. V Muzeu historických toalet a nočníků pobavil přítomné hosty, mezi nimiž byla i Dana Batulková s dcerou Marianou a Agáta Prachařová, svým ručně vyrobeným nočníkem.

Na dno nočníku vložil portrét prezidenta Miloše Zemana. A hned vysvětlil proč. „Já nemám rád lidi, kteří nemyslí na nic jiného než na sebe. Jsou v politice jenom kvůli sobě a kvůli svému prospěchu, a ne proto, aby něco udělali. Takovejch lidí tam je moc,“řekl Blesk.cz režisér.

Než odešel, dal si sklenku bílého vína a pak už se odporoučel na další společenskou událost. Tentokrát na charitativní bazar Emmy Smetany. Do dražby dal své zánovní sako, do kterého se kvůli pár kilům navíc nevejde.

Aby předvedl, že je slušivé, vyskočil na jeviště a naposledy ho oblékl. Pak se vrátil a společně s moderátorkou se povaloval na schodech Karlínského divadla. Sledovali dražbu jeho saka, za které nový majitel zaplatil hezkých deset tisíc korun.

Fotogalerie
12 fotografií