Olga Menzelová je učiněná královna kamufláže. Rostoucí bříško na veřejných akcích dokonale maskovala volnými hábity nebo do společnosti v poslední době nechodila. Reportéři časopisu Rytmus života ji však vyfotili na ulici, kde  pod velkým zimníkem své velké břicho už neutajila. Podle týdeníku je Menzelová už v osmém měsíci.

Bývalá novinářka se za Jiřího provdala v roce 2004, ale otcem dcery Anny Karolíny, která přišla na svět roce 2008, je režisér Jaroslav Brabec (bývalý manžel Veroniky Freimannové, pozn. red.). Kvůli němu na čas svého muže opustila. Ale jejich vztah vydržel sotva dva roky a Olga se vrátila k manželovi. Tehdy se Menzel netajil tím, že Olze dítě dopřál, protože on po něm nikdy v životě netoužil.

„Olga si přála dítě, čemuž rozumím, ale na druhou stranu já jsem sobec nebo srab a mám takovou fixní ideu, že moje dítě by nebylo zdravý, protože už jsem moc starej. Takže jsem se tomu bránil. Od malička. Neměl jsem pocit, že bych se musel rozmnožovat,“ přiznal Jiří v dokumentu České televize Neobyčejné životy.

Hodně rychle svůj názor na děti změnil, když čím dál víc času trávil s Aničkou. Není vyloučené, že tatínkem druhého dítěte Olgy je právě Menzel! Poslední rok spolu manželé trávili veškerý čas jako rodina, hodně cestovali a malé Aničce plnili její přání, třeba návštěvu Disneylandu v Paříži.

 

Fotogalerie
10 fotografií