Večírek v pražském hotelu připomínal přehlídku českých krásek. Nejvíce však mezi nimi zářila novopečená maminka Olga Menzelová. „Nejsem večírkový typ, jsem tu proto, že jsem to slíbila kamarádce. Nejraději bych šla ale už rychle domů,“ svěřila se Blesk.cz Menzelová.

A spěchat domů měla důvod. Na chvilku si totiž odběhla od své dva a půl měsíce staré dcerky Evičky, kterou společně se starší dcerou Aničkou (6) hlídal její manžel Jiří Menzel. „Jirka je skvělý táta. Je hrozně multifunkční, jednou rukou Evičku houpe a druhou píše. Tuhle nedávno dokonce hlídal obě holky a psa,“ prozradila dvojnásobná maminka.

Menzel, který byl i u porodu malé Evy, dcerku prý dokonce i přebaluje a jezdí s ní na procházky s kočárem, aby ji uspal. To Menzelová má na uspávání dcery jiný trik. „Uspávám ji u prsa, tak vždy zaručeně usne,“ přiznala Olga, která své druhé těhotenství tajila až do porodu.

Hodně jsem to těhotenství tajila, abych měla klid. A splnilo to svůj účel, Evička je klidné dítě, to u Aničky zdaleka tak nebylo! Opravdu si myslím, že klidné těhotenství má na dítě vliv,“ řekla Olga agentuře Hermína s tím, že je dcera hrozně krásná a hodná a všichni jsou z ní dojatí.

Menzelová má první dceru Aničku s režisérem Jaroslavem Brabcem. Její manžel Jiří totiž děti nechtěl. Anička, kterou vychovává, ho ale změnila natolik, že na stará kolena zatoužil ještě po dalším dítěti. „Evička byla plánované dítě, chtěli jsme ji my i sestřička Anička,“ dodala Menzelová.

Fotogalerie
10 fotografií