Zrzavá moderátorka je v sexu velice náruživá. V minulosti dokonce měla vztah s osmi ženami a netají se tím, že potřebuje sex i třikrát denně. „Miluju sex – někdy víc, někdy míň,“ svěřila se s tím, že kvůli požitku z milování si nechala pomocí laseru upravit přirození. „Před čtrnácti dny jsem se rozhodla, že si nechám zúžit vaginu. Celé to trvalo asi dvacet minut,“ odtajnila Decastelo, která před čtyřmi měsíci porodila syna Olivera.

Díky tomu, že podstoupila tento zákrok, užívá si chvíle v posteli mnohem lépe. „Mohla jsem souložit teprve před týdnem a ty pocity při sexu byly opravdu intenzivní. Popíšu to asi takhle ‒ mít vnitřní i vnější orgasmus, to jsem dlouho nezažila,“ prozradila na kameru reportérovi Thomasi Kruchinovi.

A to není všechno! V otevřené zpovědi Štěpánka pokračovala: „Mám ráda velké penisy, ale raději široké! Na tom záleží nejvíc,“ dodala Decastelo.

Video
Video se připravuje ...

Štěpánka Decastelo: Nechala jsem si zůžit vaginu! A mám lepší sex! Redakce Blesk TV

Fotogalerie
6 fotografií

Když to »tam dole« není jako dřív

Ve světě běžný trend gynekologických plastik dorazil i k nám. „Mezi nejžádanější patří zúžení poševního vchodu či celé pochvy,“ tvrdí primář pražského GynCentra MUDr. Petr Pícha.

Přesto se o těchto operacích u nás skoro vůbec nemluví. Přitom téměř polovina dospělých žen středního a vyššího věku uvádí, že není schopná dosáhnout sexuálního uspokojení, často kvůli problémům s intimními partiemi po porodu nebo v souvislosti s přechodem.

Jak se to dělá?

Chirurgicky: Operace v celkové narkóze trvá asi 60 až 90 minut. „Často je nutné zákrok spojit s plastikou poševní stěny zadní nebo přední. Tím se vyřeší pocit příliš volné pochvy,“ vysvětluje doktor Pícha. Po zákroku je pacientka v nemocnici tři noci a doba pracovní neschopnosti je 14 dnů, sexuální abstinence trvá asi šest týdnů. Cena: 12 až 18 000 Kč.

Tak se provádí zúžení pomocí laseru.
Autor: Martin Hykl

Laserové omlazení: Speciální laser zúží a zpevní pochvu. „Upraví se inkontinence i pokles pochvy, a tím se zlepší i sexuální prožitek,“ vysvětluje MUDr. Kateřina Klauzová z kliniky Asklepion. Po zákroku se doporučuje pouze vydržet týden bez sexu. Cena: 15 000 Kč.