Zpěvačka a mladší sestra Terezy Mátlové (39), která žije s hudebním bossem Františkem Janečkem (70), promluvila mimo jiné o sexu s tureckým partnerem Yohanem a netradičních sexuálních praktikách!

Reportéra Blesku Thomase Kruchinu zajímalo především to, jestli je sex s cizincem v něčem jiný než s Čechem – jiný kraj, jiný mrav a jižanské národy jsou prý mnohem náruživější. „Vztah s Turkem může některá žena považovat za odvážný, ale já mám štěstí, že můj přítel je křesťan, a ne muslim. Nemohu moc posuzovat české muže, vždycky jsem měla štěstí na muže ze zahraničí,“ říká na to Kateřina, které prý v sexu není nic cizí.

Trochu se ale v rozhovoru zapletla do názvosloví – popletla si orální sex s análním! Při otázce na rimming, tedy praktiku orálního sexu, totiž začala vyprávět o kamarádce, která praktikovala před svatbou pouze anální sex, aby si uchovala panenství. „Mám to pomíchaný,“ smála se, když ji Kruchina opravil.

Kateřina se svěřila také s historkou, jak jí jeden producent chtěl olizovat nohy! Mnohem více se dozvíte ve videu!2297709:gallery:true:true

Fotogalerie
8 fotografií