Jakmile se za mnou zavřely dveře, říkal jsem si, že pobyt ve Vile bude hrozný. Myslel jsem si, že všechny požitky si tam budu muset zasloužit. Ale opak byl pravdou.

Prase v žitě

Jídlo a pití včetně alkoholu je k dispozici ve velkém množství. Soutěžící si tam žijí jako v ráji. Nebo jako prasata v žitě! Každé ráno do půl jedenácté si sepíší nákup, a co si tam navymýšlejí, to dostanou. Nebo aspoň zatím. Tuším, že to nebude trvat věčně...
Zvlášť proto, že jejich stravovací návyky jsou otřesné. Snídá se v době oběda. Hlavní jídlo dne bývá až v odpoledních hodinách, večeře pozdě večer. Taky je na všech vidět, jak přibírají...

Hulí jako fabriky

Tu nekonečnou nudu si skoro všichni krátí kouřením. Vypalují jednu cigaretu za druhou a jsou tudíž od kouře i dost cítit. Dokonce i v ložnici, kde se už tak dost špatně spí kvůli těžkému vzduchu a všudypřítomné husté atmosféře. Spát může každý, kde chce, klidně i v obýváku. Tam ovšem svítí neustále světla... Jakmile štáb zahlásí večerku, je jen 15 minut na hygienu a přípravu na kutě, pak ložnice zhasínají.

Bez hodin

V kolik to bývá? Tak to nikdo ve Vile neví. Nikdo nesmí mít hodinky a hodiny tam jsou jen dvoje – na vířivce a mikrovlnce. Ani jedny ale nejdou správně... Pocitově se ale chodí spát hodně pozdě a ráno se vyspává.
A ještě k hygieně: problémem je teplá voda. Jakmile se bojler vyčerpá, teče jen studená, což dvakrát potkalo i mě. Brrr!  Klepu se ještě teď! Jediné místo, kde nejsou kamery, jsou toalet., Tam se všichni chodí převlékat. Holky, které jsou zvyklé se vyholovat, zápolí s chloupky pod sprchou, zády ke kamerám. A všechny pláčou, že už jsou zarostlé jako opice.

Sušička zahálí

Oblečení si každý mohl donést jeden velký kufr, s tím si musí vystačit po celou soutěž. I v době, kdy třeba začne sněžit a mrznout. Pere se v prádelně, ne zrovna šetrně, mají tam i sušičku, ovšem nejpopulárnějším místem na sušení oblečení je elektrický radiátor.
Ve Vile jde o hodně a vyhrát chtějí všichni. Proto je tam tak napjatá atmosféra. Nebýt toho, je to vlastně docela příjemná dovolená. Ale takhle musím říct, že jsem se vážně těšil, až vypadnu..

Thomasův pobyt ve Vile v číslech!

94 = počet hodin, které strávil ve Vile
1548 = žádostí o přátelství na sociální síti
2136 = zaslaných emailů za dobu pobytu ve Vile
0 = počet sexuálních partnerů v rámci reality show
5 = litrů vypitého bílého a červeného vína
2 = cigarety vykouřené ze stresu i přesto, že je nekuřák
3 = počet prášků na ztlumení bolesti hlavy, které vzal
21 = slovních urážek ze strany Romany
12 = hodin spánku, které se podepsaly na jeho psychické i fyzické únavě

Fotogalerie
11 fotografií