Thomasovi do života ve vile nejvíc zasáhla soutěžící Romana (32). Ta mu vysála ránu od vosy, masírovala akupresurní bod prostaty, dohlížela na jeho holení, vařila mu, tulila se k němu v posteli, a když jí vyčetl její příliš rozvolněné mravy, tak se do něj zostra pustila!

Ostrá hádka s Romanou Thomasovi pořádně zkazila náladu a ostatní soutěžící po jeho odchodu divoce spekulovali, že nejspíš právě kvůli ní se měl ze svého odchodu radost.

Romana se pak sice snažila vše vyžehlit a Thomasovi se před vilou omluvila. "Každý máme svůj názor, ty máš nějaký, já mám nějaký. Mrzí mě, co jsem řekla, ale prostě jsem bouchla," snažila se ospravedlnit. Thomas se s ní rozloučil jako gentleman a do žádné velké debaty se nepouštěl.

„Mám rád lidi, kteří se hodně smějí, ale paní je z jiného světa. Snažím se jí pomoct, aby se trochu změnila, přijde mi jako šestnáctiletá holčička. Nedokážu si představit, že vychovává dvanáctiletou dceru! Už mi ale taky začínala lézt na nervy. Ten člověk potřebuje kompletní rekonstrukci. Jak psychologickou, tak vzhledovou," řekl hvězdný reportér s tím, že kdyby v úterý mohl spolu se soutěžícími rozhodovat, kdo půjde do duelu, dal by palec právě jí.Vladka smetl z výsluní

Vrásky na čele se z Thomasova pobytu ve vile udělaly Vladkovi. Veterán VyVolených se v době působení našeho reportéra ve VyVolených stáhl do ústraní a na jeho přítomnost se tvářil asi tak nadšeně, jako kdyby mu vzali jeho milované křeslo!

Přítel Pepa

Naopak nejlepšího parťáka našel Thomas v Pepovi (32). Ten ho podržel i v době největší krize, kdy ho VyVolení odsoudili k podmíněnému vyholení hlavy! Ale i to Thomas ustál bez úhony a ještě ve vile stihl natočit hned několik exkluzivních reportáží, které budou v průběhu týdne k shlédnutí na Blesk.cz.

Více se o Thomasovo životě mezi VyVolenými dozvíte už ve středu na chatu!

Fotogalerie
6 fotografií