Falešný Jim Carrey navštívil redakci Extra.cz a podělil se o zákulisí podivné spolupráce s Kamilem Bartoškem. „Slíbil mi za to 25 tisíc. Já teď nemám ten rozpočet a přitom už bylo po akci. Těch jedenáct dní jsme fungovali, zabralo mi to i dost času. Bylo mi úplně u pr*ele, jestli to všem po*eru,“ líčí svou domluvu s Kazmou.

Kazma se nejspíš chtěl na mladíkovi, jenž se trochu podobá americkému herci, zviditelnit. Sláva jeho internetového pořadu totiž upadá... Slíbený honorář českému Carreymu už ale vyplatit nechce. A jak se zdá, už ani nevyplatí. Kluci spolu nepodepsali žádnou smlouvu, tudíž bude těžké z Kazmy slíbené peníze dostat. „Dal mi dva a půl tisíce, tak jsem mu je hodil na hlavu. A to mi ta jeho mrňavá asistentka ještě ke všemu ztratila doklady,“ rozčiloval se Hari.

Video
Video se připravuje ...

Lví Lesk: Geislerová o ztracených diamantech a Bartoška o nemoci! redakce Blesk TV

Podvedena se tedy cítí být nejen Česká filmová a televizní akademie, Česká televize, režisér Jan Svěrák a moderátorka Lucie Výborná, kteří zarputile tvrdili, že to je skutečný Jim Carrey, ale i jeho samotný „představitel“.

O podvodu se rozpovídal také v rádiu Frekvence 1 v pořadu Rudy z Ostravy. Hari, který je původem z Bosny a Herzegoviny, odkud jeho rodiče kvůli válce utekli do Čech, když mu byly dva roky, prozradil, že konfetu, kterou držel v ruce, měl navíc odpálit proti moderátorce Lucii Výborné, což se nakonec nestalo. A také, že ho ochranka nechtěla pustit k Janu Svěrákovi, který se s ním chtěl vyfotil..

Video
Video se připravuje ...

Ztrapnila se i Lucie Výborná: „Byl to OPRAVDU Jim Carrey!“ David Turek, Jan Brunclík

Fotogalerie
6 fotografií