John Jim Carrey jak ho představila moderátorka večera Lucie Výborná odbouchl tubu s konfetami, zamával a s úsměvem zase odkráčel. Po předávání nám Výborná ne zrovna důvěryhodně tvrdila, že šlo skutečně o amerického herce, ale nechtěl na sebe strhnout pozornost, proto byl tak „stručný“. 

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: doživotí za vraždy ve nemocnici? A trapná lež na Českých Lvech! redakce Blesk TV

No, možná spíš měla říct, že nepromluvil, protože by pravděpodobně pravý americký přízvuk moc dobře nezahrál a možná ani pořádně neumí anglicky. Na pódiu stál totiž Hari Zinhasovic, muž o kterém nikdy nikdo neslyšel, rozhodně ne hollywoodská hvězda.

Ale kdo v tom má prsty? Podle informací Blesku dělal při příjezdu oné „hvězdy“ tajmného slavoman Kazma. Zatáhl do toho celebrity jako Jana Svěráka, jmenovanou Lucii Výbornou a například i Mirku Spáčilovou. A krom nich i mnohá média – protože, kdo by čekal, že mluvčí České filmové a televizní akademie by potvrdila lež? Během nedělního večera si už začali lidé uvědomovat svou chybu!

„Stali jsme se velmi pravděpodobně cílem velmi propracovaného kanadského žertíku. Moc se omlouvám,“ vzkázal Jan Svěrák přes server iDNES.cz.

Fotogalerie
11 fotografií