Od narození Lucie Bílá svému synovi Filipovi Kratochvílovi šetří zlaťáčky na konto, aby se měl v budoucnu dobře. I přesto, že by mladík nemusel hnout ani prstem, rodiče ho zapřáhli do práce. "Jsme na něj přísní, takže jsme ho nedali hned do kanceláře, ale do pokladny, ať začne pěkně od spoda," řekla ve VIP zprávách zlatá slavice.

Pravidelné kapesné Filip nedostává, přístup k milionům zatím také nemá, tak na práci v divadle svých rodičů musel kývnout. "Musím si zažít úplně každou práci, ať už je to od uklízení hajzlů, ať už je to od toho být venku," přiznal mladý Kratochvíl.

Vydělané peníze mu stačí na to, aby pokryl náklady na vodu, elektřinu, plyn a ještě mu něco zbyde na benzín. Když ale peníze dojdou, maminka z kapsy pár drobných vysype.

Filip se snaží postavit na vlastní nohy a chce, aby ho okolí začalo vnímat jako samotného člověka, ne jako syna slavné matky. "Od toho se můžu odpojit, jen když uteču do zahraničí," svěřil se Filip s tím, že to má do budoucna určitě v plánu. Tak uvidíme, z hnízda Filip své matce už vyletěl, co nevidět může frnknout na druhou stranu zeměkoule.

Fotogalerie
7 fotografií